Producer feature image

Patiserie cu rețete autentice moștenite de la părinți și bunici

Produse de patiserie

Arad, județul Arad

Despre producător

Semico Gourmet Pastry

Cristina Virtaci este din Arad și administrează singură afacerea de familie cu produse dulci numită Semico Gourmet Pastry.

A început în urmă cu 20 de ani cu o franciză de patiserie congelată, unde a învățat ce înseamnă patiseria și ce potențial extraordinar există în această ramură, dar acum folosește doar produse proaspete din rețetele autentice moștenite de la părinți și bunici.

Cel mai mare obstacol a fost pandemia, dar acest lucru a impulsionat-o să își salveze afacerea și să aibă grijă de doamnele pe care le are angajate. A reușit să dezvolte partea de distribuție, începând să bată la ușile magazinelor cu câteva produse, până a format un portofoliu de clienți, mai mari și mai mici, și a dezvoltat gama de produse până la aproape 30. Toate sunt concepute după rețete vechi, cele cu care am crescut și am copilărit fiecare dintre noi. Recent, a început să dezvolte și partea de dulciuri.

La momentul actual, se află în discuții cu alți potențiali clienți mai mari unde ar dori să între cu produsele ei, atât în țară cât și în străinătate.

Produse

Distribuie

Distribuie acest producător și contribuie astfel la campania de încurajare a consumului de produse românești.