De la ceața britanică la carnea în fum de fag și cireș
Produse din carne
Humulești, județ Neamț
Despre producător
SC Evelyn Team SRL
După 10 ani în Anglia, Andreea și Marius Birliba din Humulești, Neamț, s-au întors acasă și au deschis în 2018 o mică afacere: procesează carne artizanală după tehnici vechi, de la părinți și bunici. S-au antrenat trei ani pregătind rețete în casă și afumând în fiecare weekend cârnați și alte specialități iar azi, magazinul “La Nea Ion Măcelarul” este plin de produse tradiționale, toate afumate cu lemn de fag și cireș.
Cei doi soți au ajuns repede în top 3 producători artizanali din județ, având acum unități mobile și planuri de extindere în Iași. S-au alăturat campaniei “Cumpăra Românește” în care văd o șansă uriașă de a dezvolta comunitatea locală, adică mai ales fermierii din zonă, de la care își procură, de altfel, materia primă.
Produse
Distribuie
Distribuie acest producător și contribuie astfel la campania de încurajare a consumului de produse românești.