Producer feature image

Covrigei bio românești

Produce covrigei bio

București

Despre producător

Vlad Cioceanu are 28 de ani și este din Bucuresti. Încă din adolescență muncea pentru afacerea familiei, unde se ocupa de vânzarea grisinelor, aprovizionarea materiilor prime, pregătirea comenzilor pentru livrare și, mai ales de sărbători, muncea chiar în brutărie pentru a face grisinele.

Afacerea lui a început în mijlocul pandemiei când brutăria cu care lucra pentru a face grisine s-a închis. El a reînceput cu un vis și mai mare, iar acum colaborează cu o fabrică pentru a produce covrigei Bio, cu o rețetă îmbunătățită și un cost de producție mai mic. Visul lui este lucreze cu cât mai multe fabrici românești, să producă și ele sub brandul Inveritas Bio, iar România să devină din țară care exportă materii prime în țară care exportă produse finite de înaltă calitate, recunoscută la nivel mondial.

Pentru Vlad, campania Cumpără Românește reprezintă luminița de la capătul tunelului, un demers al Românilor pentru Români, un pas important pentru a asigura prosperitatea în țara noastră.

”Cumpărând un produs românesc investim în viitorul nostru, pentru că atunci când vând covrigei, trebuie să cumpar materii prime din România, transport din România, forță de muncă din România, iar acei bănuți pe care clientul îi dă, se reîntorc în economia românească și se reîntorc sub o formă sau alta în buzunarul cumpărătorului.”

Produse

Distribuie

Distribuie acest producător și contribuie astfel la campania de încurajare a consumului de produse românești.